Zöldike Vendégház

Házirend

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!
A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget vagy esetleges különbözetet. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el! A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
2. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.
3. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel.
4. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!
5. Az átadott kulcsok és kapu távirányítók esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
6. Vendégházunk családi vállalkozás, munkaidőnk változatos (leginkább vendégeink érkezési idejéhez igazítjuk), ezért távozáskor megeshet, hogy nem tudjuk kikísérni vendégeinket, emiatt szíves elnézésüket kérjük!
7. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.
8. Éjszakai pihenő időszak 22:00 és 08:00 között van. A pihenő ideje alatt mindenki számára biztosítani kell a nyugodt pihenéshez való jogot!
9. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai, illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek a vendégház területén!
10. Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!
11. Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!
12. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
13. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
14. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!
15. A szobák elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
16. A szobákba tilos bevinni bármiféle kiemelten gyúlékony anyagot, eszközt!
17. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
18. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a konyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.
19. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga színű zsákokba és kukákba helyezzék.
20. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
21. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
22. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
23. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online felületeinken. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megoldunk személyesen, munkaidőben 10.00-től 20.00-ig. Ilyenkor kérjük, hívjanak a következő telefonok valamelyikén : +36 30 921-8267.
Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!